Total Pageviews

TERIMA KASIH PEMBACA !

27 February 2014

Karnival Permainan / Minda Sihat

Thank you HUKM !

Hari yg pack bergerak ke sana sini. Tukar kasut tinggi ke kasut glamer yg tumit rendah untuk kurangkan sakit..
Pagi sempat buat sesi dgn student kes mencuri..well dear student kalo pernah ada kes rayuan semula..please! please behave.
Then terkejar ke balai polis pudu ..then ke balai polis cheras lak untuk urusan permit makan malam pibg temankan setiausaha pibg.
Balik sekolah mengadap HEM pulak buat laporan. Ok lapar okey dah pukul 10.15 am lari g kantin jap.
Then sesi kaunseling dgn student..again kes mencuri lagi! Habis je sesi rasa cam nak tarik nafas jap ..tapi bukak je bilik kaunseling student prs sesi ptg dah penuh waa dah pukul 12 start meeting prs. Habis je meeting lari g bilik mesyuarat ada roll call dgn boss. Pkl 2.45 habis jer apalagi lari g kantin lunch jap.
Makan tergesa gesa nak lari g padang lak untuk karnival permainan. Sbg guru yg in charge bola jaring untuk rumah Perdana kenala turun tgk student main sorak punya sorak kalah gak. Owh.....takpela student janji dah usaha yer. Karnival permainan start dari hari isnin hingga khamis dari pukul 3 petang biasanya dah start. Mmg dari 4 game hanya satu je game yg kami menang.
Habis jer game dah pkl 3.30 wah kena lari g klinik kesihatan lak ..bukan nak checkup tapi meeting Minda Sihat lak. Oleh sebab aircond di klinik off maka kami pegi ke unit kecemasan untuk meeting.. the only place kat klinik kesihatan ni yg ada aircond berfungsi. Kami meeting psl
 ~bengkel minda sihat pada 11 mac
~ 7 april pelancaran sudut  minda sihat
~ 8 april klinik berhenti rokok
~ 10 april pameran
~ 23 april akuarobik
~ 24 april saringan minda sihat sekali lagi
Orait bajet tiada untuk tahun ni so kami akan cuba korek mana mana sumber untuk realisasikan program minda sihat pada tahun ini.
Akhirnya pukul 5 mari kita balik! Perghh hari yg panas krisis air lak.

No comments: