Total Pageviews

TERIMA KASIH PEMBACA !

28 February 2014

Majlis Makan Malam Amal Jubli Emas SMKC

It hurts..
It a sign from your body
To tell your mind
Please..please take a rest!!

AJK Publisiti mula mengatur strategi untuk promosi besar besaran projek majlis makan malam amal pibg. Yang menariknya AJK Publisiti meletakkan saya sebagai admin maklumla sebagai guru saya juga adalah alumni sekolah batch 1990 hingga 1993. Oleh sebab tu jugakla saya terpilih sbg Ketua AJK Jualan Kupon Untuk Alumni Sekolah. Hmmm..camne ye dahla tak aktif facebook sejak Dis tahun lepas so camne nak invite dan share! Picture kat bawah ni pun Afiqah yg printscreen dan sent by viber kat saya.
Huhu obsess dgn blog dan VLE Frog sekarang. Jln pintas yg termudah apalagi....pegi ke whatsapp group dan minta mereka like facebook jubli emas smk cheras tu dan minta seseorang jadi admin for our batch 1993..huhu rasanya sepul la yg paling layak byk pengaruh.Batch tahun 2000 hingga kini takda masalah lantik seseorang my exstudent yg still in contact to promote. Then pergi ke insta promote perkara yg sama.

No comments: