Total Pageviews

TERIMA KASIH PEMBACA !

22 February 2014

Persiapan Seminar Profesionalisme Guru Kaunseling WPKL

Salam Jumaat
Rutin pagi bacaan Yaasin
Di surau sekolah
Pegi sekolah dulu settlekan kes pelajar then lari gi JPWP persiapan untuk Seminar Guru Kaunseling WPKL yg asyik ditunda dari tahun lepas so alhamdulillah jadi juga. Dilantik selaku AJK Buku Program tetapi buku program ni 100 % bukan dari saya! Bertugas bersama Nabira dan Nik..tukang setuju jer dgn draf. So hari ni le part saya tukang masukkan buku program ni dalam beg doorgift yg diterima oleh peserta program dan potostat jika tak cukup. Cam senang ek.huhu. Sebab tu ler dpt tugas tambahan jadi pencatat untuk slot pula.
Tapi yg bestnya hari ni bila saya jumpa boss jpwp nak tau detail pasal kaunselor Zon Pudu kena dilantik menjadi AJK kursus prs peringkat negeri, saya dimaklumkan yg projek tu sebenarnya giliran untuk kaunselor zon bangsar pula. Huh..terasa ringan jap kepala otak. Bila satu projek besar dah lepas..tapi dpt sms pulak dapat lepas tu dari Pengerusi Biro Pendidikan YPC tentang projek kepimpinan pelajar one day pada 10 April. Mujurle sehari je..bolehla!

No comments: